Tuas

The Project:

This project involved designing 3 different heights of panels, a glass panel, customized desking area and creating a spacious yet private working atmosphere.

The Challenge:

The challenge was creating harmony between the different height partitions and our client also wanted a spacious environment despite the tall partitions and glass panels.

Our Solutions:

We designed and customised a 1500mm, 1200 and 1800 mm partitions to fit the different usages and purpose of the workspace – the 1500mm for division and 1200mm to ensure privacy. However we found that this created a suffocating and blocked atmosphere. To overcome this, we creating a glass panel in the middle of the partition, which creates a private, yet open atmosphere and also allows for natural sunlight to enter the space. Lastly, we customised the length of the desking area in order to create ample and a bigger working space – putting only cantilever under the desk instead of legs, creating storage space under the desk.

Solos Contact Information

Headquarter

Blk 2 Woodlands Spectrum 1
#05-13 Woodlands Sector 1
Singapore 738068
Tel : +63383008/67470080/67957789
Fax : +65 63361667/68424580/67951191
Email : enquiry@solos.com.sg

Our Showrooms

 

  • Sims Drive Showroom
  • Jurong East Showroom
  • Bras Basah Showroom